CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 6753|Reply: 7

pesuruhjaya sumpah

[Copy link]
Post time 27-7-2012 03:54 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

nak tanya...tau tak pesuruhjaya sumpah yang dibuka hari sabtu atau ahad??
kt mana ek?sape ade info tolong tepek pls...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2012 07:21 PM | Show all posts | Share
Hari Sabtu kat
Warta Bandar Baru Bangi
Bangunan PKNS Bangsar Utama

Ni masa sebelum Ramadhan lah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 06:24 AM | Show all posts | Share
xsure lak..nape x g weekday je?kalo g weekday comfirm buka n byk tempat leh g,,coz kdg2 diaorg ni by appointment je buka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 05:31 PM | Show all posts | Share
baik TT buat temujanji utk jumpa hari sabtu........ sebab dari pengalaman ris ada pesuruhjaya sumpah yg akan buka hari sabtu jika ada customer telefon dan buat temujanji utk jumpa hari sabtu......... so dia akan datang sekejap time buat temujanji tuh, sebab urusan bukannya lama kan cuma sign dan cop sahaja, then bayar duit, habis cerita............

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2012 12:57 PM | Show all posts | Share
rdzaccess posted on 27-7-2012 07:21 PM
Hari Sabtu kat
Warta Bandar Baru Bangi
Bangunan PKNS Bangsar Utama

dekat kedai2 luar tu ke? dekat2 mcd tu?

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2012 08:26 PM | Show all posts | Share
Yep, dekat dekat situ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2014 05:22 PM | Show all posts | Share
Pesuruhjaya Sumpah
Haji Riduan bin  Haji Hassan
(012-3885715)

No. 45-1,
Jalan Sri Permaisuri 8,
Bandar Sri Permaisuri,
56000 Cheras,
Kuala Lumpur.

ni honest guy, highly recommended !
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2014 07:49 PM | Show all posts | Share
ambiklah cuti separuh hari ka, satu hari ka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

21-4-2015 09:23 AM GMT+8 , Processed in 0.360934 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list