Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
13405
View
7
Reply

pesuruhjaya sumpah

[Copy link]

Author: missyqaldina       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-7-2012 03:54 PM | Show all posts |Read mode
nak tanya...tau tak pesuruhjaya sumpah yang dibuka hari sabtu atau ahad??
kt mana ek?sape ade info tolong tepek pls...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2012 07:21 PM | Show all posts
Hari Sabtu kat
Warta Bandar Baru Bangi
Bangunan PKNS Bangsar Utama

Ni masa sebelum Ramadhan lah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 06:24 AM | Show all posts
xsure lak..nape x g weekday je?kalo g weekday comfirm buka n byk tempat leh g,,coz kdg2 diaorg ni by appointment je buka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 05:31 PM | Show all posts
baik TT buat temujanji utk jumpa hari sabtu........ sebab dari pengalaman ris ada pesuruhjaya sumpah yg akan buka hari sabtu jika ada customer telefon dan buat temujanji utk jumpa hari sabtu......... so dia akan datang sekejap time buat temujanji tuh, sebab urusan bukannya lama kan cuma sign dan cop sahaja, then bayar duit, habis cerita............

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2012 12:57 PM | Show all posts
rdzaccess posted on 27-7-2012 07:21 PM
Hari Sabtu kat
Warta Bandar Baru Bangi
Bangunan PKNS Bangsar Utama

dekat kedai2 luar tu ke? dekat2 mcd tu?

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2012 08:26 PM | Show all posts
Yep, dekat dekat situ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2014 05:22 PM | Show all posts
Pesuruhjaya Sumpah
Haji Riduan bin  Haji Hassan
(012-3885715)

No. 45-1,
Jalan Sri Permaisuri 8,
Bandar Sri Permaisuri,
56000 Cheras,
Kuala Lumpur.

ni honest guy, highly recommended !
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2014 07:49 PM | Show all posts
ambiklah cuti separuh hari ka, satu hari ka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.178765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list