CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: sophie_paris

BEUTSKIN ESSENCE-RAHSIA KULIT BERSERI ADIRA

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2012 11:47 AM | Show all posts | Share
reoreoisland posted on 19-9-2012 11:18 AM
Maksudnya 1 biji BE 1 biji SNE setiap pagi dan malam ke? Sorry banyak tanya pulak.

ambil 1 biki pagi atau 1 biji mlm pun ok.

skrg tgh ambil 1biji SNE n 1 biji BE mlm shj....ngap sekali jer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 11:50 AM | Show all posts | Share
sorry nak tya.. terstimonial org lain selain artis takde ke? adira tu mmg dah melepak dah kulit dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 12:19 PM | Show all posts | Share
arielmukhriez posted on 19-9-2012 11:50 AM
sorry nak tya.. terstimonial org lain selain artis takde ke? adira tu mmg dah melepak dah kulit dia

ada.. gugel je byk testi org biasa

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 01:27 PM | Show all posts | Share
arielmukhriez posted on 19-9-2012 11:50 AM
sorry nak tya.. terstimonial org lain selain artis takde ke? adira tu mmg dah melepak dah kulit dia

belek belakang2 tu...ramai bg feedback...yg sgt2 teruja rajin2 kan diri ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2012 09:29 PM | Show all posts | Share
IRZeeBuk posted on 18-9-2012 11:51 PM
kalau dah consume 2kotak tp still gatal lagi ape maksudnye sophie??? help me help meee..

u ada masalah dengan darah u. kita sarankan ambik be bersama sne utk kes2 begini. ambik sne 2 pagi dan be 2 malam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 09:33 PM | Show all posts | Share
sophie_paris posted on 19-9-2012 09:29 PM
u ada masalah dengan darah u. kita sarankan ambik be bersama sne utk kes2 begini. ambik sne 2 pagi ...

macam mana ko tahu darah dia ada masalah, apa kaedah yg ko gunakan.....ko dah buat ujian darah dia ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2012 09:34 PM | Show all posts | Share
hani2103 posted on 19-9-2012 09:00 AM
mungkin stock kat sophie ajer yg habis kot....kat kedai member stok banyak sgt lagi....

kat hq sne juga stok habis dari minggu lepas 14hb. selepas 24hb baru stok baru sampai. mungkin ada distirbutor lain yg masih ada stok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 09:43 AM | Show all posts | Share
sophie_paris posted on 19-9-2012 09:29 PM
u ada masalah dengan darah u. kita sarankan ambik be bersama sne utk kes2 begini. ambik sne 2 pagi ...

Masalah ngan darah? perlu i consult ngan doctor dlu ke sebelum amik be n sne tuh??
sne tuh tuk ape plak??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2012 10:27 AM | Show all posts | Share
IRZeeBuk posted on 20-9-2012 09:43 AM
Masalah ngan darah? perlu i consult ngan doctor dlu ke sebelum amik be n sne tuh??
sne tuh  ...

maksudnye bila ada reaksi mcm tu lepas makan, kemungkinan u ada masalah alergi atau resdung. sebab tu better ambik bersama sne kapsul. sne kapsul ni utk detox, pengaliran darah, kesan dan rawat penyakit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 12:27 PM | Show all posts | Share
sophie_paris posted on 20-9-2012 10:27 AM
maksudnye bila ada reaksi mcm tu lepas makan, kemungkinan u ada masalah alergi atau resdung. sebab ...

tp i dah berdetox  bagai ngan detox lain la.. tak gune sne pun..kandungan detox sne n detox lain tak same ke..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2012 01:53 PM | Show all posts | Share
IRZeeBuk posted on 20-9-2012 12:27 PM
tp i dah berdetox  bagai ngan detox lain la.. tak gune sne pun..kandungan detox sne n detox lain t ...

ok. utk detox takpe. but apa yg penting utk peredaran darah dan sne membantu merawat dari dalam sekiranya u ada lain2 masalah spt contoh kulit2 gatal etc tu. sebab tu disarankan mengambil be bersama sne. kalau takde masalah, be sahaja memadai. mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 02:09 PM | Show all posts | Share
laki bleh cunsume be kn?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 02:41 PM | Show all posts | Share
sophie_paris posted on 20-9-2012 01:53 PM
ok. utk detox takpe. but apa yg penting utk peredaran darah dan sne membantu merawat dari dalam se ...

hehehe..pm me harga sne plak kak sophie...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2012 02:51 PM | Show all posts | Share
IRZeeBuk posted on 20-9-2012 02:41 PM
hehehe..pm me harga sne plak kak sophie...

dah pm. tq.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 03:09 PM | Show all posts | Share
time period leh amik gak ke be nie? agak2 untuk rambut duk gugur ni ade effect gak x amik be ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2012 08:49 PM | Show all posts | Share
mieza386 posted on 20-9-2012 03:09 PM
time period leh amik gak ke be nie? agak2 untuk rambut duk gugur ni ade effect gak x amik be ni...

boleh ambik macam biasa masa period. boleh utk  atasi masalah rambut gugur etc sebab semua tu berkaitan dengan hormon sis. tq
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2012 08:52 PM | Show all posts | Share
ramping.balm posted on 20-9-2012 02:09 PM
laki bleh cunsume be kn?

boleh. lelaki boleh ambik be.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 09:33 PM | Show all posts | Share
Bgus jgk produk ni,
Tp ada ke patut cust asyik duk tny btul ke artis tu ambk.
Blh jd mcm dia tak?
Aduhai,kena cuba dulu la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 10:06 PM | Show all posts | Share
honeynuyun posted on 20-9-2012 09:33 PM
Bgus jgk produk ni,
Tp ada ke patut cust asyik duk tny btul ke artis tu ambk.
Blh jd mcm dia tak?
...

memang betul kena cuba dulu, baru leh jwb pertanyaan cust.
kena cepat sementara stok masih ada.....terlalu panas kat market skrg nih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 08:30 AM | Show all posts | Share
hani2103 posted on 20-9-2012 10:06 PM
memang betul kena cuba dulu, baru leh jwb pertanyaan cust.
kena cepat sementara stok masih ada... ...

masalahnya org yg brtny la kena cuba...
tanya mcm2,tp xnk cuba,nk cerah mcm artis tukn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 12:15 PM | Show all posts | Share
hari tu masa start makan, cuma ambil 2 biji malam shj dah habis 1 kotak, - kulit memang terasa ada perbezaan, putih tu tak la...sbb kategori tak brp nak cerah jugak...
semalam ada jumpa org HQ , dia suruh makan 4 biji pagi n 4 biji malam, dgn minum Excel Tea (utk buang toxic) utk 1st week,
minggu kedua makan 2 biji malam n pagi....n continue minum tea tu...memang akan nmpk different katanya,
kalau org dh kawin...kat rahim  mesti ada perbezaan  tak percaya cuba tanya husband katanya....
so lps seminggu nanti hope ada perbezaan yg ketara....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 12:39 PM | Show all posts | Share
hani2103 posted on 21-9-2012 12:15 PM
hari tu masa start makan, cuma ambil 2 biji malam shj dah habis 1 kotak, - kulit memang terasa ada p ...

excel tea tu how much?

klu bole mencerahkan kulit satu badan ok gak mkn BE + excel tea...

ade pakej x utk BE+excel tea...?...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 01:21 PM | Show all posts | Share
tupai posted on 21-9-2012 12:39 PM
excel tea tu how much?

klu bole mencerahkan kulit satu badan ok gak mkn BE + excel tea...

sy pm awk yea...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 01:30 PM | Show all posts | Share
tupai posted on 21-9-2012 12:39 PM
excel tea tu how much?

klu bole mencerahkan kulit satu badan ok gak mkn BE + excel tea...

EXCEL TEA ialah produk berkualiti yang dibuat daripada tumbuhan liar yang semulajadi. Ia tidak tercemar dan tiada sebarang kesan sampingan.

EXCEL TEA mempunyai kesan-kesan berikut:
Menyingkirkan toksin dalaman,
mencegah toksin luaran,
melegakan sembelit,
mengurangkan lipid darah,
melindungi hati dan pundi hempedu,
menentang virus,
memperbaiki tekstur kulit,
menyingkirkan lemak,
mengurangkan berat badan
menentang proses penuaan
.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 03:40 PM | Show all posts | Share
salam... miss nak tanya.. blh tak miss makan beutskin ni.. sekali dgn produk slimming sd11... ada sape2 blh jwb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-3-2015 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.200602 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list