CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 11217|Reply: 9

SENARAI KEDAI KABINET PASANG SIAP DAPUR DI PERAK

[Copy link]
Post time 31-3-2012 08:37 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum semua,

Sham baru membeli rumah berkembar dua tingkat di Seri Iskandar..Sham ingin bertanya tentang kat mana kita leh g kedai yang membekalkan kabinet pasang siap dapur di Perak? Kalau boleh area di Seri Isknadar,Batu Gajah atau Ipoh..

Sham mencari kedai yang menawarkan harga yang berpatutan tetapi kabinet yang berkualiti.

Terima kasih kerana membantu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 09:52 AM | Show all posts | Share
Assalamualaikum semua,

Sham baru membeli rumah berkembar dua tingkat di Seri Iskandar..Sham ingin ...
sham159 Post at 31/3/2012 20:37



    uih... dekat ngan opis teman ni....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 10:08 AM | Show all posts | Share
Assalamualaikum semua,

Sham baru membeli rumah berkembar dua tingkat di Seri Iskandar..Sham ingin ...
sham159 Post at 31-3-2012 20:37



   sorry off topic..
berapa yek harga umah kat situ..

selalu kalo area perumahan baru ade iklan2 pasang kabinet la awning la..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 08:51 AM | Show all posts | Share
banyak tempat ader..aritu aku buat 5k jgk abis
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 10:35 AM | Show all posts | Share
ni de satu ,kwn saya ID situ..hebat2 gak design nye

http://www.facebook.com/pages/HOME-LEAD-Interior/295248263881636

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 03:02 PM | Show all posts | Share
ni de satu ,kwn saya ID situ..hebat2 gak design nye
aqyueetda Post at 3/4/2012 10:35



    x leh bukak fesbuk kat opis....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 03:08 PM | Show all posts | Share
x leh bukak fesbuk kat opis....
yina_lanaa Post at 3-4-2012 15:02



    oo try bukak tempat lain le cmtu.drang de facebok je,tknmpk pulak blog nye
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 12:18 PM | Show all posts | Share
Assalamualaikum semua,

Sham baru membeli rumah berkembar dua tingkat di Seri Iskandar..Sham ingin ...
sham159 Post at 31-3-2012 20:37


seri iskandar?? silap2 jiran sy..hahaha
eh, tp dh duk situ ke belum???
rumah jenis ape??kuikuikui

rmh sy skrg ni, sy wat kabinet dgn company ape ntah.. melayu..
sy wat gune solid nyatuh.. RM9k++..
tp, utk rumah yg akan dtg nnt, sy takwat dh ngn company tu..
insyaAllah cari company lain...
nasihat sy, klu bleh carilah org cina utk wat mende2 berkaitan umah ni..
walau harga agak mahal, tp insyaAllah hasilnye berbaloi...
bkn nk sekat rezeki org melayu.. tp, slalunye hasilnye amat menyedihkan...huhuhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 10:19 PM | Show all posts | Share
aku sokong...aku pun 'terkene' dgn org kita. sedey maaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2013 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Halu...ada org lg x benang ni...hehe..tumpng sekaki gak ngn are_kew & acinai2,saya pun tkena ngn org kita...buat table tob 10 kaki ja....dia bntai buat cincai...pstu sekerat jalan,hilang...dhla begerigi dia potong mozek tu....xmau btgjwb lak tu :@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 08:03 AM GMT+8 , Processed in 0.191586 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list