Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
2469
View
0
Reply

Pen digital Al-Quran

[Copy link]

Author: myahakeem       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2011 09:48 PM | Show all posts |Read mode
Pen Digital AL-Quran adalah pen elektronik yang apabila disentuh di mana-mana surah yang terdapat di dalam al quran yang disediakan, maka pen itu akan membacanya. Disediakan juga Muqaddam yang mempunyai bacaan asas Al-Quran beserta surah-surah pendek serta doa-doa harian.

Info Mengenai PEN AL-QURAN DIGITAL

1)Kitab Al Quran yang lengkap 30 juzuk.

2)Tidak perlu bimbang atau risau akan masalah penggunaanya kerana pen ini amatlah mudah digunakan kerana hanya perlu meletakkan pen tersebut di mana-mana surah,maka pen ini akan membacanya.

3)Boleh mengubah bacaan qari.Terdapat beberapa qari yang boleh dipilih antaranya Sheikh Saad Al-Ghamidy,Sheikh Misyari Rashid,Sheikh Abdul Rahman As Sudais dan Sheikh Abdul Al-Matrud.

4)Pen ini juga boleh menukar bahasa dengan cara menekan button "translate".Ia dapat menukar ke bahasa Melayu.Selain itu terdapat juga butang mp3 untuk memainkan irama-irama nashid.Terdapat juga button untuk memperlahankan atau menguatkan suara.

5)Antara accessories yang disertakan sekali dalam kotak ini adalah senaskahQuran, Muqaddam yang dilengkapi dengan doa harian, pen elektronik yang mempunyai speaker, earphone,cable usb dan juga user manual.


berminat:
hubungi saya
019-9128577
rm300
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.177257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list