CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123Next
Return to list New
View: 81880|Reply: 66

Koleksi Gambar Hidupan Laut ( Marine Species )

[Copy link]
Post time 5-12-2010 05:01 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by dauswq at 31-1-2011 08:15

Species Ikan Sungai termasuk pirana




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2010 05:05 PM | Show all posts | Share


kelisa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2010 06:10 PM | Show all posts | Share
pirana

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2010 06:28 PM | Show all posts | Share
stingray





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2010 06:30 PM | Show all posts | Share
shrimps



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2010 06:34 PM | Show all posts | Share
Starfish, sea urchin and corals







Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 05:40 PM | Show all posts | Share
lawa..thx bling2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2010 06:01 PM | Show all posts | Share
lawa..thx bling2
dauswq Post at 7-12-2010 17:40

T/kasih banyak-banyak Mod dauswq, bila nak tulis cerita lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 06:07 PM | Show all posts | Share
T/kasih banyak-banyak Mod dauswq, bila nak tulis cerita lagi
cmf_blingblings Post at 7-12-2010 18:01


amik masa gak nak tulis.....
sbb dulu tgh mood cuti musim panas..

mgkn cuti ni smbg tulis sket2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 08:13 PM | Show all posts | Share
amik masa gak nak tulis.....
sbb dulu tgh mood cuti musim panas..

mgkn cuti ni smbg tulis sk ...
dauswq Post at 7-12-2010 18:07



buatlah cerita ala-ala lagu Sohaimi Mior Hassan tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 08:15 PM | Show all posts | Share
beberapa jenis sharks and eel









Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 08:17 PM | Show all posts | Share
Tak tahu nama sebenar ikan-ikan ni tapi selalu sebut Coral Fish



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 08:18 PM | Show all posts | Share
not to forget the Nemo



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 08:19 PM | Show all posts | Share
Yg ni mungkin adik beradik bawal, saintifik name lupa nak tulis



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 12:03 AM | Show all posts | Share
pirana
cmf_blingblings Post at 5-12-2010 18:10
mandai2 je pirana..bukan lor
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 12:04 AM | Show all posts | Share
Species Ikan Sungai termasuk pirana
cmf_blingblings Post at 5-12-2010 17:01

yg atas tu ikan pacu lor...buka pirana...yg bawah tu gar fish
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2010 01:52 PM | Show all posts | Share
yg atas tu ikan pacu lor...buka pirana...yg bawah tu gar fish
insanbiasa89 Post at 9-12-2010 00:04

tulis kat dinding cermin gitu aku tulis jek..silap yer???
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 09:19 PM | Show all posts | Share
tulis kat dinding cermin gitu aku tulis jek..silap yer???
cmf_blingblings Post at 9-12-2010 13:52
aku penah buat praktikal kat UWL lor...kalo tak salah gmbar2 ni kat sana kan...mmg sure ikan pacu... tiap2 hari aku bg feeding ikan ni..dia 1 famili dengan piranha je...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2010 04:35 PM | Show all posts | Share
aku penah buat praktikal kat UWL lor...kalo tak salah gmbar2 ni kat sana kan...mmg sure ikan pacu.. ...
insanbiasa89 Post at 9-12-2010 21:19



pandai!!! 100 markah, kat tempat lain tak ada ke?? UWL gak tempatnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2010 11:09 PM | Show all posts | Share
Reply 19# cmf_blingblings

well dah buat praktikal kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2010 09:12 AM | Show all posts | Share
cantik2 ikan ni.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2010 10:29 AM | Show all posts | Share
cantik2 ikan ni.....
Miezi Post at 13-12-2010 09:12



kalau ada gambar2 letaklah, boleh kta2 tumpang tgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2010 08:45 PM | Show all posts | Share






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2010 08:47 PM | Show all posts | Share
ni geng obor-obor, nampak cantik tp berbisa





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2010 08:48 PM | Show all posts | Share




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-4-2015 02:48 PM GMT+8 , Processed in 0.390908 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list