Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
8404
View
3
Reply

Cuepacs Care medical card?

[Copy link]

Author: meerebus       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2009 01:29 PM | Show all posts |Read mode
under takaful ikhlas.
Siapa dah masuk ?
senang ke nak wat claim.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2009 11:04 PM | Show all posts
Member kat sekolah aku ader masuk..Tapi tak surela senang ke tidak claim
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 02:41 PM | Show all posts
ayah saya dah bersara & ingat nak teruskan tapi bulanan kena bayar 100 lebih. so decide nak tamatkanlah sebab orang dah bersara mana mampu nak cover amount tu. sebelum ni dalam 40 lebih je sebulan.

saya ada tanya, ahli tak akan dapat apa2x amount ke bila stopkan premium & cuepacs jawap takde. takkan kira burn macam sosco...saya jadi pelik plak. free2x jelah dorang dapat duit tu.

sapa boleh advice...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2014 05:12 PM | Show all posts
kalau tuan2 penjawat awam, masuklah cuepacs care ni... ni satu usaha dpd cuepacs yg kita kalau penjawat awam patut sangat ucap terima kasih kat cuepacs dan kita patut sokong... setakat ni yg cuepacs ni adalah medical insurans yg termurah berbanding dgn insurans2 yg lain, yg mampu dimiliki oleh penjawat awam utk mendapatkan perawatan perubatan yang lebih baik... bukan nak kempen...!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.197106s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list