Cuepacs Care medical card? - Kepenggunaan,Hak Pekerjaan & Hak Anda - Informasi - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 7780|Reply: 3

Cuepacs Care medical card?

[Copy link]
Post time 2-12-2009 01:29 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

under takaful ikhlas.
Siapa dah masuk ?
senang ke nak wat claim.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2009 11:04 PM | Show all posts | Share
Member kat sekolah aku ader masuk..Tapi tak surela senang ke tidak claim
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 02:41 PM | Show all posts | Share
ayah saya dah bersara & ingat nak teruskan tapi bulanan kena bayar 100 lebih. so decide nak tamatkanlah sebab orang dah bersara mana mampu nak cover amount tu. sebelum ni dalam 40 lebih je sebulan.

saya ada tanya, ahli tak akan dapat apa2x amount ke bila stopkan premium & cuepacs jawap takde. takkan kira burn macam sosco...saya jadi pelik plak. free2x jelah dorang dapat duit tu.

sapa boleh advice...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2014 05:12 PM | Show all posts | Share
kalau tuan2 penjawat awam, masuklah cuepacs care ni... ni satu usaha dpd cuepacs yg kita kalau penjawat awam patut sangat ucap terima kasih kat cuepacs dan kita patut sokong... setakat ni yg cuepacs ni adalah medical insurans yg termurah berbanding dgn insurans2 yg lain, yg mampu dimiliki oleh penjawat awam utk mendapatkan perawatan perubatan yang lebih baik... bukan nak kempen...!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-7-2015 11:19 PM GMT+8 , Processed in 0.224629 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list