CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 223864|Reply: 191

ayat sweet yg buat korang cair bila si dia memujuk...

[Copy link]
Post time 29-9-2009 04:25 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

sebagai pasangan kekasih, korang msti penah bergaduh, merajuk kan???

jom share ayat2 yg sweet yg korang penah dpt bila si dia memujuk.....

ayat yang membuatkan korang cair dan memaafkan si dia......

boleh dijadikan panduan pada orang lain untuk memujuk pasangan masing2.....
:pompom:

*kalau da ade, tlg mergekn ye mod.....tgk kt tread blakang cam xde lg..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:41 PM | Show all posts | Share
sy tau awak takut... sbb mase2 lepas awak..

tp awak jgn risau... sy ade.. awak tak perlu takut lagi... tp kl awak rase takut jugak... sy ade.. sy temankan awak...

sebelum ni.. sy sorg2... bile awak ade.. sy rase sy jadi lebey baik.. sy nak jadi lebey baik.. sy nak jaga awak...


perghhhh cair aku.... ( ni sebahagian ayat2 dari Greys anatomy... alex karev to izzie )stevens..)
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:41 PM | Show all posts | Share
cakap la mcm ni "sori sayang lain kali i janji i tak buat lagi...
ni kali pertama dan terakhir i buat"...entahlah cam ayat poyo je...hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 04:45 PM | Show all posts | Share
2# True-X

pergh!! ayat membunuh nih......mmg cair.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 04:46 PM | Show all posts | Share
cakap la mcm ni "sori sayang lain kali i janji i tak buat lagi...
ni kali pertama dan terakhir i buat"...entahlah cam ayat poyo je...hahahaha
trans_007 Post at 29-9-2009 16:41


ni ayat standet....janji2 manis ditaburkn sbg jaminan..........
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:51 PM | Show all posts | Share
thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 04:54 PM | Show all posts | Share
thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p
hitamputih Post at 29-9-2009 16:51


tam.....same la kite....
moh le kite belajar ilmu nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:59 PM | Show all posts | Share
EM...
" sori la sayang.....jangan marah2 lgi eh....
sayang kan comey..nanti abg bawak jalan2...nak....."

" sori la sayang..abg tak sengaja....."

kalau tak kene mood... dia akan cakap..
" dah puas hati ko?
ko buat muka kesian..ko ingat aku nak pujuk ker??]

bila aku dgr ayat ni..terus terdiam membisu,,dn dalam hati menyatakan..
CELAKE KO ...........
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:59 PM | Show all posts | Share
thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p
hitamputih Post at 29-9-2009 16:51


YER la tuh tak pandai pujuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:04 PM | Show all posts | Share
eleh momod tammmmmmmmmmmmmm........xpndi pjuk kunun~~~:re: :re:


ayat yg aku dpt !!

"xde sbb pn nk mrajuk~" ---- makenye..............jrg mrajuk


klu org suh pjuk lak....aku ckp "fail la bab2 pjuk ni".............mmg xterpjuk la jwbnye org itu.......


tp xrse geli cm nk muntah ke klu dgr "sori la syg...bla..bla..bla..."???? .....rse cm geli laaa *ke aku yg xnormal ni??? adeh........*

*sori...no offense....peace2*
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:04 PM | Show all posts | Share
ayat suwet??huh
"ala..ckp sket pon nak mrajuk..kalo saya jauh pon..awk tetap dekat dgn saya"
mcm mongok kan?haha..tak suwet lgsg kot aku rs..haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:11 PM | Show all posts | Share
"awk mmg kuat bebel...tp kalo di pk kn secare rasional nye, kate2 awk tu mmg btol...awk slalu beri motivasi yg membina kt sy, sy bangga kenal awk, awk bebel sbb awk syg sy, bukan awk benci sy. awk xdendam pon kt sy...awk akn sentiase di hati sy"

ayat ni aku penah dpt...hehe...terharu gakla...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:16 PM | Show all posts | Share
lagi2.......

ayat aper lagi korunk pernah dapat??
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:53 PM | Show all posts | Share
Kalau syg nak tahu, hati abg tak tenang bkn sbb kita.., tp sbb apa yg diorg buat pada abg. Tapi abg rasa dgn syg hati abg tenang.., abg rasa bagai ada sesuatu yg nyaman disanubari bila dgn syg.. {:3_84:}
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 06:01 PM | Show all posts | Share
ayat yg penah dapat time bercinta dulu laaa

" jgn macam ni.... i sayang u" -------> soo typikal.. tp time tuh tengah jiwang2.. sooo cair laa
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 06:11 PM | Show all posts | Share
"please la...i dah tak pk org lain lagi dah....everything is you. apa benda buat pun i pk kan u. semua benda yg i plan....i include u. mana tempat yg i nak pegi....i nak pegi dng u. so..please stop avoiding me.....rasa macam hilang semangat i when u were not there for me...pleaseee..."....(ayat yg buat aku rasa melayang jap....because he never show off his actual feeling towards me...buat mcm tak tau je a.k.a. control macho....so aku stop everything with him..and totally avoiding him....pandai merayu carik aku balik.... )...alhamdulillah ada jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 06:15 PM | Show all posts | Share
aku rs kan..kebanyakan ayat memujuk ni..sbenanye sgt la kelakar...kot tgk org yg memberikan kata2 tu kenkdg rs tak masuk je..org sket nye ganas + macho..skali bila pujuk..ayat dh kalah cite bangsawan..gile dramatik puitis bagai..haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 06:18 PM | Show all posts | Share
bg aku, pujuk memujuk ni menunjukkan the way their thinking.....how creative to save their relationship.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 06:19 PM | Show all posts | Share
ayat yg penah dapat time bercinta dulu laaa

" jgn macam ni.... i sayang u" -------> soo typikal.. tp time tuh tengah jiwang2.. sooo cair laa
True-X Post at 29-9-2009 18:01


ayat stendet....tp kalau gune slalu xmuak ke???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 06:24 PM | Show all posts | Share
Kalau syg nak tahu, hati abg tak tenang bkn sbb kita.., tp sbb apa yg diorg buat pada abg. Tapi abg rasa dgn syg hati abg tenang.., abg rasa bagai ada sesuatu yg nyaman disanubari bila dgn syg.. {:3_8 ...
limauais Post at 29-9-2009 17:53


jiwang nye....mmg pandai memujuk beliau neh....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 06:25 PM | Show all posts | Share
"please la...i dah tak pk org lain lagi dah....everything is you. apa benda buat pun i pk kan u. semua benda yg i plan....i include u. mana tempat yg i nak pegi....i nak pegi dng u. so..please stop av ...
jelitayu Post at 29-9-2009 18:11


ni mesti kes nk mintk clash nih.....mintak die sertakn skali dgn perbuatan tu.....anyway, gud luck jelitayu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 06:28 PM | Show all posts | Share
EM...
" sori la sayang.....jangan marah2 lgi eh....
sayang kan comey..nanti abg bawak jalan2...nak....."

" sori la sayang..abg tak sengaja....."

kalau tak kene mood... dia akan cakap..
" dah  ...
nasuha Post at 29-9-2009 16:59


yg ayat akhir tu knp perlu menyatakan dlm hati je???
reply jek kt msg tu balik....baru die tau langit ni tinggi ke rendah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 10:50 PM | Show all posts | Share
bila ada bulan mengambang - penuh dan cantik...

aku msg..."sayang cuba tengok bulan malam ni...bulan tu nak sampaikan yang I Miss You so much..."
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2009 06:45 AM | Show all posts | Share
Antara yg aku igt aku penah dpt camni:

"walau macamana awk ni slalu bau busuk dan perangai mcm hampeh, kite x kisah, kite ttp syg awk sampai bile2."
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2009 08:41 AM | Show all posts | Share
takde nye nak pujuk2..paling2 pon dia geletek bawah dagu cam selalu buat kat kucing tu..kucing kalo usap bawah leher dia japgi mula la angkat muka buat bunyi kruhhh manja gitu..tapi aku tak, wat bodo je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-8-2015 01:58 AM GMT+8 , Processed in 0.188430 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list