Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
123Next
Return to list New
31193
View
59
Reply

Hadiah Birthday yang sesuai untuk lelaki...

[Copy link]

Author: ms.hied       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-4-2009 10:44 AM | Show all posts |Read mode
Tolong..tolong.. next week birthday boyfriend saya.. tapi tu laa.. tak tau nak bagi hadiah ape.. boleh bagi idea sikit tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 10:45 AM | Show all posts
budget brapa RM ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2009 10:49 AM | Show all posts
lesser than 100 je.. i baru start kerja so takleh la nak budet mahal2 kan.. huhu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2009 10:51 AM | Show all posts
lesser than 100 je.. i baru start kerja so takleh la nak budet mahal2 kan.. huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 10:53 AM | Show all posts
wallet..jam cap ayam...belt...cap...perfume yg vial...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 11:01 AM | Show all posts
bagi rantai...

buat tanda dia dah berpunya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2009 11:04 AM | Show all posts
Originally posted by basikalgirl at 17-4-2009 11:01
bagi rantai...

buat tanda dia dah berpunya...

suke idea anda! tak terfikir pon.. hehe.. tq..tq.. tapi yang macam mane yek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 11:05 AM | Show all posts
kalau i... banje dia mkn kat tempat special sket...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 11:44 AM | Show all posts
belila tshirt..satu utk dia, satu utk awak..
yg ada tulisan yg melambangkan kapel..yg bahagia..
barula org kata sehati sejiwa..org kata la
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 12:39 PM | Show all posts
siti pn ngah cari hadiah besday jgak..
xtaw nk bg ape..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2009 12:51 PM | Show all posts
em..tu la.. susah jugak nak cari hadiah tuk lelaki ni kan.. forumer lelaki, korang takde idea ke.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 01:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 10:03 PM | Show all posts
apa2 je yg dia minat
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2009 02:29 PM | Show all posts
Bagi flashdrive... kalo si dia gile kat gadget / komputer la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2009 12:54 PM | Show all posts
kebiasaanya lelaki suka wallet,jam tgn dgn perfum..
ko beli la salah satu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 09:12 AM | Show all posts
xbox 360... ps3... nintendo wii...
sure laki suke...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 10:04 AM | Show all posts
CD lagu..burn lagu cinta..save cost...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 10:24 AM | Show all posts
bg ranta?...
sume laki pki rantai ker?..
n 4 me laki pki rantai x best la..

ape kata ms.hied beli cap/shirt n customize cap/shirt tu tulis la pape yg patt sbgi tanda centa kt bf tue..

pastu pki ms kuar date...mesti beshh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2009 04:46 PM | Show all posts
waa...best la korang!! Thanx.. rase macam nak bagi sume je yang korang suggest.. tapi dalam kepala sekarang terfikir nak bagi sandal..

siti: u dah decide ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 05:02 PM | Show all posts
sandal?..tu nk bg sampingn je ok laa~
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 09:01 PM | Show all posts

Balas #1 ms.hied\ catat

beli c4 jea, musti xberani dier nak tgl u nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 10:07 PM | Show all posts
kalo aku bg shirt utk dia g keja.. lagipun ape yg rosak mesti aku belikan yg baru... so bukan bday je bg adiah... mcm tu gak dgn husband...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 12:27 AM | Show all posts
well, depend on korang ni couple yang jenis mcm mana.

Member aku couple yang gila2 sket (bukan gila). Member aku yang pompuan pernah ajak aku gi uptown danau kota cari boxer utk hadiah harijadi BF dia. Then aku pilih kan boxer yang ada katun spongebob. Comel tak? hehehe

Ada sorang lagi pakwe dia kuat gile merokok. Then aku suggest kat member aku belikan dia cigar yang mahal gile tu utk BF dia. bad idea actually, tp member aku beli gak.

hadiah mcm perfume, jam, wallet, belt, itu semua standard. Terpulang lah pada ko. yang penting semua org suka hadiah yang ikhlas dr hati, walaupun harga dia 10 sen.

haa satu lagi, member aku (laki) pernah wat birthday surprise kat KLCC. (ini idea aku)

caranya

diorang set date kat area fountain tu, member aku ni saje je usha awek dia dpd jauh. Then Slowly datang ke arah awek tu dgn muffin yang ada candle. Ala2 surprise lah. Lagi best kalau partner ko igt, yang ko lupa birthday dia. Mmg dia akan igt ko even ko kawin ngan org lain. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 09:46 AM | Show all posts
cube tgok arr kalo2 belt/wallet die dh lusuh ker per...
dlm bajet 100, kt jusco/metrojaya leh r gak dpt yg ok
bli yg discounted item pon ok gak.. hehe, yg pntg kualiti n design
em, leather shoes yg ok pn leh gak dpt tue...
cube tgok kalo2 ade diskaun 50%, yg rege rm200 kn dpt 100
hehe...
haa, x pon bli cincin silver yg couple
one for u n one for him
so sweet t pki same2
cm me n my cewek.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2009 09:43 PM | Show all posts
Aku nak tumpang gak kat benang tuan umah sbb aku tgk banyak nau thread besday so kang aku bkk slap2 kena cantas...

Aku dah baca asik cakap pasal wallet, belt, jam tangan.... So yang lelaki kat sini cuba bagitahu untuk ketiga tiga item ni, chap apa yang jadik feveret yang blh dijadikan hadiah??? jawap betul2 ek.... aku tanak dengar chap hayam, chap itek, downtown, uptown... Bagi chap yang semenggah sket... takkanlah nak bg hadiah beli kat uptown kot.. agak2 sket.... bukan slalu kan bg hadiah... ekekeke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.599253s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list