CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123Next
Return Post new threads
Show: 25233|Reply: 59

Hadiah Birthday yang sesuai untuk lelaki...

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-4-2009 10:44 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Tolong..tolong.. next week birthday boyfriend saya.. tapi tu laa.. tak tau nak bagi hadiah ape.. boleh bagi idea sikit tak?
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-4-2009 10:45 AM |All posts
budget brapa RM ?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-4-2009 10:49 AM |All posts
lesser than 100 je.. i baru start kerja so takleh la nak budet mahal2 kan.. huhu...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-4-2009 10:51 AM |All posts
lesser than 100 je.. i baru start kerja so takleh la nak budet mahal2 kan.. huhu...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 17-4-2009 10:53 AM |All posts
wallet..jam cap ayam...belt...cap...perfume yg vial...
Fire fire....nomo......
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-4-2009 11:01 AM |All posts
bagi rantai...

buat tanda dia dah berpunya...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-4-2009 11:04 AM |All posts
Originally posted by basikalgirl at 17-4-2009 11:01
bagi rantai...

buat tanda dia dah berpunya...

suke idea anda! tak terfikir pon.. hehe.. tq..tq.. tapi yang macam mane yek?
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-4-2009 11:05 AM |All posts
kalau i... banje dia mkn kat tempat special sket...
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-4-2009 11:44 AM |All posts
belila tshirt..satu utk dia, satu utk awak..
yg ada tulisan yg melambangkan kapel..yg bahagia..
barula org kata sehati sejiwa..org kata la
"Album terbaru Dato' Siti Nurhaliza #FRAGMEN di pasaran mulai 30 Jun 2014"
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-4-2009 12:39 PM |All posts
siti pn ngah cari hadiah besday jgak..
xtaw nk bg ape..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-4-2009 12:51 PM |All posts
em..tu la.. susah jugak nak cari hadiah tuk lelaki ni kan.. forumer lelaki, korang takde idea ke.. hehehe
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-4-2009 01:30 PM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-4-2009 10:03 PM |All posts
apa2 je yg dia minat
Reply

Props Report

Challenger

Leon Family Malaysia

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 18-4-2009 02:29 PM |All posts
Bagi flashdrive... kalo si dia gile kat gadget / komputer la..
Dun promise when you're happy, dun reply when you're angry, and dun decide when you're sad
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-4-2009 12:54 PM |All posts
kebiasaanya lelaki suka wallet,jam tgn dgn perfum..
ko beli la salah satu...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 20-4-2009 09:12 AM |All posts
xbox 360... ps3... nintendo wii...
sure laki suke...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 20-4-2009 10:04 AM |All posts
CD lagu..burn lagu cinta..save cost...
* Peninggggggg!!!! *
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 20-4-2009 10:24 AM |All posts
bg ranta?...
sume laki pki rantai ker?..
n 4 me laki pki rantai x best la..

ape kata ms.hied beli cap/shirt n customize cap/shirt tu tulis la pape yg patt sbgi tanda centa kt bf tue..

pastu pki ms kuar date...mesti beshh..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 20-4-2009 04:46 PM |All posts
waa...best la korang!! Thanx.. rase macam nak bagi sume je yang korang suggest.. tapi dalam kepala sekarang terfikir nak bagi sandal..

siti: u dah decide ke?
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 20-4-2009 05:02 PM |All posts
sandal?..tu nk bg sampingn je ok laa~
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 20-4-2009 09:01 PM |All posts

Balas #1 ms.hied\ catat

beli c4 jea, musti xberani dier nak tgl u nanti...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 20-4-2009 10:07 PM |All posts
kalo aku bg shirt utk dia g keja.. lagipun ape yg rosak mesti aku belikan yg baru... so bukan bday je bg adiah... mcm tu gak dgn husband...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 22-4-2009 12:27 AM |All posts
well, depend on korang ni couple yang jenis mcm mana.

Member aku couple yang gila2 sket (bukan gila). Member aku yang pompuan pernah ajak aku gi uptown danau kota cari boxer utk hadiah harijadi BF dia. Then aku pilih kan boxer yang ada katun spongebob. Comel tak? hehehe

Ada sorang lagi pakwe dia kuat gile merokok. Then aku suggest kat member aku belikan dia cigar yang mahal gile tu utk BF dia. bad idea actually, tp member aku beli gak.

hadiah mcm perfume, jam, wallet, belt, itu semua standard. Terpulang lah pada ko. yang penting semua org suka hadiah yang ikhlas dr hati, walaupun harga dia 10 sen.

haa satu lagi, member aku (laki) pernah wat birthday surprise kat KLCC. (ini idea aku)

caranya

diorang set date kat area fountain tu, member aku ni saje je usha awek dia dpd jauh. Then Slowly datang ke arah awek tu dgn muffin yang ada candle. Ala2 surprise lah. Lagi best kalau partner ko igt, yang ko lupa birthday dia. Mmg dia akan igt ko even ko kawin ngan org lain. hahaha
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 22-4-2009 09:46 AM |All posts
cube tgok arr kalo2 belt/wallet die dh lusuh ker per...
dlm bajet 100, kt jusco/metrojaya leh r gak dpt yg ok
bli yg discounted item pon ok gak.. hehe, yg pntg kualiti n design
em, leather shoes yg ok pn leh gak dpt tue...
cube tgok kalo2 ade diskaun 50%, yg rege rm200 kn dpt 100
hehe...
haa, x pon bli cincin silver yg couple
one for u n one for him
so sweet t pki same2
cm me n my cewek.. hehe
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 5-5-2009 09:43 PM |All posts
Aku nak tumpang gak kat benang tuan umah sbb aku tgk banyak nau thread besday so kang aku bkk slap2 kena cantas...

Aku dah baca asik cakap pasal wallet, belt, jam tangan.... So yang lelaki kat sini cuba bagitahu untuk ketiga tiga item ni, chap apa yang jadik feveret yang blh dijadikan hadiah??? jawap betul2 ek.... aku tanak dengar chap hayam, chap itek, downtown, uptown... Bagi chap yang semenggah sket... takkanlah nak bg hadiah beli kat uptown kot.. agak2 sket.... bukan slalu kan bg hadiah... ekekeke...
Reply

Props Report

123Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 30-7-2014 02:50 AM , Processed in 0.266860 second(s), 33 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top