CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2768|Reply: 9

kedai ubahsuai keta

[Copy link]
Post time 28-4-2008 04:23 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

nk tumpang tny.. aku nk tukar seat keta kancil pvc atau kulit, pastu nk lawakan bhgn dalaman keta.. kat mana kedai yang paling seswai korang cadang aku g.. kalo buleh bgtau nama kedai, katne, ngan ongkos nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 09:12 PM | Show all posts | Share
salam, ko tu dok area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 10:28 PM | Show all posts | Share
Dekat Sunway ade banyak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2008 01:16 AM | Show all posts | Share

Reply #1 ^^langkasuka^^'s post

gi kedai kusyen keter kat belakang tesco puchong..
dlm rm2k gamaknyerrr boley kawtim liaooo...

nak lebey lanjut, belek iklan di motortrader  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-4-2008 11:02 AM | Show all posts | Share
duk area seri kembangan.. dlm motortrader tu aku dh tgk bln ni nyer... ada 1 jer.. tu pun cam agak mahal dalam RM1700..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-4-2008 11:03 AM | Show all posts | Share
dkt sunway tu area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2008 11:37 AM | Show all posts | Share
kat keramat ada kedai cushion kete. kedai melayu. belakang Bengkel MARA, sebaris degan Sekolah Al-Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2008 01:21 PM | Show all posts | Share
Originally posted by ^^langkasuka^^ at 29-4-2008 11:03 AM
dkt sunway tu area mana?


area2 belakang pyramid/stesen minyak caltex (kalau x silap wa)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2008 04:46 PM | Show all posts | Share
ok... nnt aku g ronda tgk.. maceh bnyk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2008 10:37 PM | Show all posts | Share
sri kembangan?? apa daa..kat serdang kan adaaaa..kat area pasar malam tu ada.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

23-5-2015 03:03 AM GMT+8 , Processed in 0.222664 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list