Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
6254
View
9
Reply

meja n payung pasar malam..

[Copy link]

Author: esprito193       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2008 04:12 PM | Show all posts |Read mode
askum....
aku nak tanya neh...
ada sesapa kat sini ada meja n payung pasar malam nak let go x??
kalo ada leh PM aku eah....
ataupun kalau sesapa tahu kat ner nak beli benda2x nih pada harga berpatutan bleh la jgak msg aku...
kalau boleh area ampang n sewaktu dengannya...thanx..

[ Last edited by  esprito193 at 11-2-2008 04:37 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2008 05:19 PM | Show all posts

Reply #1 esprito193's post

cari kat kedai hardware atau barang2 plastik....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2008 05:44 PM | Show all posts
murah je, meja plastik dlm RM50 je. payung tu tak silap RM80 je.

kalo nk meja lipat + plywood tu leh try tanya kedai hardware/tuperware.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2008 12:34 AM | Show all posts
kalo duk area shah alam/klang..sila ke Pasar Raya Topan..bersebelahan dgn pasar rakyat jalan meru..kat situ mmg jual brg2 nak berniaga...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2008 09:10 AM | Show all posts
Try Tesco Extra.. kat sana banyak barang untuk peniaga kecil. Meja square tu dlm RM40+.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:55 AM | Show all posts
meja lipat n plywood tue bape harga dia eah?
kalau yg macam kanopi kecik tue bape lak harga dia?

[ Last edited by  esprito193 at 13-2-2008 10:57 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2008 06:29 AM | Show all posts
besi lipatt n playwod dlm 69++....kanopi tu dlm 100-200..depend pd size...8x8...8x10..mcm2 ada..rajin2 survey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2008 10:54 PM | Show all posts
Originally posted by faridali at 16-2-2008 06:29 AM
besi lipatt n playwod dlm 69++....kanopi tu dlm 100-200..depend pd size...8x8...8x10..mcm2 ada..rajin2 survey

ok thanx bebanyak...
faridali, tau x exactly kedai mana yg aku boleh pg...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2008 11:42 PM | Show all posts
tadi baru je tgk kat jln TAR sederet Mydin kat Chow Kit tu ada kedai hardware.  ada jual payung, kaki lipat dan plywood.  ada tawaran istimewa katanya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2008 11:46 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_teratai at 16-2-2008 11:42 PM
tadi baru je tgk kat jln TAR sederet Mydin kat Chow Kit tu ada kedai hardware.  ada jual payung, kaki lipat dan plywood.  ada tawaran istimewa katanya...

owh yea ker..bagus nie...
tapi kedai mana satu eah...nampak cam kedai tekstil jer suma kat situ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.217298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list