meja n payung pasar malam.. - Usahawan - Informasi - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 5474|Reply: 9

meja n payung pasar malam..

[Copy link]
Post time 11-2-2008 04:12 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

askum....
aku nak tanya neh...
ada sesapa kat sini ada meja n payung pasar malam nak let go x??
kalo ada leh PM aku eah....
ataupun kalau sesapa tahu kat ner nak beli benda2x nih pada harga berpatutan bleh la jgak msg aku...
kalau boleh area ampang n sewaktu dengannya...thanx..

[ Last edited by  esprito193 at 11-2-2008 04:37 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2008 05:19 PM | Show all posts | Share

Reply #1 esprito193's post

cari kat kedai hardware atau barang2 plastik....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2008 05:44 PM | Show all posts | Share
murah je, meja plastik dlm RM50 je. payung tu tak silap RM80 je.

kalo nk meja lipat + plywood tu leh try tanya kedai hardware/tuperware.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2008 12:34 AM | Show all posts | Share
kalo duk area shah alam/klang..sila ke Pasar Raya Topan..bersebelahan dgn pasar rakyat jalan meru..kat situ mmg jual brg2 nak berniaga...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2008 09:10 AM | Show all posts | Share
Try Tesco Extra.. kat sana banyak barang untuk peniaga kecil. Meja square tu dlm RM40+.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2008 10:55 AM | Show all posts | Share
meja lipat n plywood tue bape harga dia eah?
kalau yg macam kanopi kecik tue bape lak harga dia?

[ Last edited by  esprito193 at 13-2-2008 10:57 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2008 06:29 AM | Show all posts | Share
besi lipatt n playwod dlm 69++....kanopi tu dlm 100-200..depend pd size...8x8...8x10..mcm2 ada..rajin2 survey
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2008 10:54 PM | Show all posts | Share
Originally posted by faridali at 16-2-2008 06:29 AM
besi lipatt n playwod dlm 69++....kanopi tu dlm 100-200..depend pd size...8x8...8x10..mcm2 ada..rajin2 survey

ok thanx bebanyak...
faridali, tau x exactly kedai mana yg aku boleh pg...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2008 11:42 PM | Show all posts | Share
tadi baru je tgk kat jln TAR sederet Mydin kat Chow Kit tu ada kedai hardware.  ada jual payung, kaki lipat dan plywood.  ada tawaran istimewa katanya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2008 11:46 PM | Show all posts | Share
Originally posted by mrs_teratai at 16-2-2008 11:42 PM
tadi baru je tgk kat jln TAR sederet Mydin kat Chow Kit tu ada kedai hardware.  ada jual payung, kaki lipat dan plywood.  ada tawaran istimewa katanya...

owh yea ker..bagus nie...
tapi kedai mana satu eah...nampak cam kedai tekstil jer suma kat situ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

7-7-2015 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.190426 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list