Amaryscloset posted on 4-12-2011 12:05 PM

sy pulak, ade dark circle yg agak ketara and ade jeragat2 ringan la....blackead+whitehea ...
micaeyda Post at 4-12-2011 11:33 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Sudah reply kepada Mica..pls check your pm dear..thank you :) :)

cayenne12 posted on 6-12-2011 11:21 AM

conclusionnya apa yg the best serum ye...
ada sesiapa yg pernah cuba glamore x ? klu pernah...ada testimoni x ?
nak beralih ke brangan tempatan plak..

surayasukri posted on 6-12-2011 11:35 AM

Hi...
U ada suggestions/recommendations serum utk kulit muka yang berjerawat & ada kesan2 luban ...
anie_sa Post at 3-12-2011 19:55 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   i baru sehari pakai serum order dengan AmaryCloset (ceutical scar serum) + ceutical scar potion..pakai malam tadi.bangun pagi tadi muke glowing n parut jerawat yg merah dah sooth cket.. lepas tu keluar dengan kawan,,surprisingly kawan i tegur complexion mcm sekata ,kulit muka tak merah2 dah..i mcm terkejut sebab ni baru sehari i pakai..muka i sama dgn u..parut jerawat merah2 dan partu jerawat lama berlubang cket..tkderla kuat..tapi nampak la kan..papepon thanks dekat Kak Amy sangat sabar bantu i yang susha nak paham instruction dier..siap kol2 kasi taw cara nak pakai lagi..;P
*i stop pakai serum estee lauder sebab dier ada cylicone..sebab tu kiter rasa kulit muke smooth dan seswai untuk apply kosmetik..tp kalo nak rawat kulit dr akar mcm tk berapa efektif sgt..nak tgk kesan ceutical ni for next few days dulu mcmana..sebab selama i pakai ANR, tkder sapa puji kulit i improvise..i je yg pasan sendiri..ahaha..

baya424 posted on 6-12-2011 12:12 PM

ermmm... dah setahun tak pakai serum2 ni sejak hubby belikan argan oil masa dia gi morroco. yang ni  ...
ni2best Post at 24-11-2011 15:22 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    baya pun pena dgr psl oil morrocco..baik tuk skin..tp x thu kt malaysia de k x..klu de thu x kt mne nk dpt kn nye???

Amaryscloset posted on 6-12-2011 12:53 PM

i baru sehari pakai serum order dengan AmaryCloset (ceutical scar serum) + ceutical scar po ...
surayasukri Post at 6-12-2011 11:35 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Hi suraya, Kak Amy sangat happy (bukan kerana sales) bahawa produk dapat membantu mengatasi masalah kulit Suraya. Terima kasih banyak juga untuk testimoni anda. Sweetnya kamu, ¨Ĥeee....geramnya....rasa nak peluk suraya aje. Hehehe thanks for making my day cyunk. {:1_152:}

momopoko posted on 6-12-2011 05:49 PM

Reply 203# surayasukri


    wahhh macam menarik je ni. muka saya pun problem teruk jugak. merah, acne (tak pernah surut), parut2 esp lubang2. ishhh malu kadang2 nak kluar :mad:

surayasukri posted on 6-12-2011 06:24 PM

Hi suraya, Kak Amy sangat happy (bukan kerana sales) bahawa produk dapat membantu mengatasi masa ...
Amaryscloset Post at 6-12-2011 12:53 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   haha..takderla akak.tak bermaksud nak bodek (untuk diskaun next buying.hihi..)..tapi mang terasa ada efek.hopefully this product works wonder with my skin..

surayasukri posted on 6-12-2011 06:27 PM

Reply  surayasukri


    wahhh macam menarik je ni. muka saya pun problem teruk jugak. merah, ac ...
momopoko Post at 6-12-2011 17:49 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


btol tu..sebab saya ni mang tak suker bermekap dan tak baper reti pon nk make up..so sy nk kua pon paling koman saya pakai bedak foundation terus or kalau rajin pakai bb cream..tp parut stil nampak merah2..kalau berminat cubala dulu...yg parut berlubang lama tu ..saya dah pakai mederma n hiduroid..tp dier tak hilangkan kesan parut berlubang..cume dier hilangkan tanda hitam parut n merah2 jek...

Amaryscloset posted on 6-12-2011 07:51 PM

haha..takderla akak.tak bermaksud nak bodek (untuk diskaun next buying.hihi..)..tapi mang t ...
surayasukri Post at 6-12-2011 18:24 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Bagus la tu dear.... Maseh Maseh yeee sudi kongsi testi lap u :) :)

yiyinlahni posted on 6-12-2011 08:09 PM

Bioglo dari Cosway...mmg glowing muka pas pakai even x mekap sangat..

yiyinlahni posted on 6-12-2011 08:10 PM

murah je x sampai rm 50

willy_wonka posted on 7-12-2011 10:29 AM

willy nak tahu harga untuk clinique turnaround concentrate visible skin renewer serum.:)
ada sesapa pernah guna tak?ok ke serum ni?

ni2best posted on 7-12-2011 12:17 PM

baya pun pena dgr psl oil morrocco..baik tuk skin..tp x thu kt malaysia de k x..klu de thu ...
baya424 Post at 6-12-2011 12:12 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   i pun tak tau kat mana nak carik... as i know ada la satu tu brand tu pure series.... tapi i tak pakai yg tu... ni mmg pure from morroco... hubby beli dkt sana masa dia outstation... murah than pure series!!

donna_kimmy posted on 7-12-2011 01:00 PM

pakai serum safi balqis je...harga rm20++ je...xtau la camne hasilnya nnti, baru seminggu guna... :$

Amaryscloset posted on 7-12-2011 03:24 PM

Reply  surayasukri


    wahhh macam menarik je ni. muka saya pun problem teruk jugak. merah, ac ...
momopoko Post at 6-12-2011 17:49 [url=http://mforum.cari.com.my/redirect.php?
goto=findpost&pid=46760954&ptid=590420]http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Cubalah guna Ceutical Acne Serum ... Bagus untuk kulit berjerawat :) :)

natberry posted on 7-12-2011 04:53 PM

Cubalah guna Ceutical Acne Serum ... Bagus untuk kulit berjerawat
Amaryscloset Post at 7-12-2011 15:24 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    untuk parut jerawat berlubang ngan jeragat ringan2 oke tak? Mahal tak produk ceutical.. skarang saya tgh pakai cream jeragat bio essense tu.  Boleh pakai siang dan malam.

Amaryscloset posted on 7-12-2011 06:05 PM

untuk parut jerawat berlubang ngan jeragat ringan2 oke tak? Mahal tak produk ceutical.. sk ...
natberry Post at 7-12-2011 16:53 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Dear, akak dah pmkan details yea...sila checking tenkiu :)

winda_klose posted on 7-12-2011 09:58 PM

willy nak tahu harga untuk clinique turnaround concentrate visible skin renewer serum.
ada sesapa ...
willy_wonka Post at 7-12-2011 10:29 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    ari tu winda dpt sample size clinique turnaround concentrate visible skin renewel masa beli skincare clinique...

    benda ni kn pakai sblm moisturizer.elok gk kesan dia..

willy_wonka posted on 7-12-2011 10:21 PM

Reply 218# winda_klose

sekarang willy guna serum herbaline..ok jugak la tapi untuk siang dan malam lain2..kalau boleh nak cari yang boleh pakai siang malam..

unagilagi posted on 8-12-2011 11:30 AM

Reply  winda_klose

sekarang willy guna serum herbaline..ok jugak la tapi untuk siang dan malam l ...
willy_wonka Post at 7-12-2011 22:21 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   willy ok x serum herbaline?berapa rm eh?
willy memang buat facial kat herbaline ke?

sya_syah posted on 8-12-2011 12:11 PM

nk share gak la...hehe...skrg ni kita de pkai ceutical scar serum n 24k gold serum...kulit muka jadi glowing ar...parut makin pudar n kesannye org keliling pun de perasan...memang alhamdulillah berkesan...harga pun berbaloi...nnt nk cuba yg vitamin c ampoule lak....hehe

Amaryscloset posted on 8-12-2011 12:54 PM

{:1_152:} nk share gak la...hehe...skrg ni kita de pkai ceutical scar serum n 24k gold serum...kulit muka jadi ...
sya_syah Post at 8-12-2011 12:11 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

{:1_152:} {:1_152:}  Bagus bagus..... thanks for your sharing dear {:1_152:} {:1_152:} Banyak orang sudah merasai kebaikan Ceutical Serum ini...

baya424 posted on 8-12-2011 04:09 PM

Bagus bagus..... thanks for your sharing dear   ...
Amaryscloset Post at 8-12-2011 12:54 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    wahhh!!! smkin glamer lh nokssss!!!! {:hoorayo {:loveo harus di tepek pic di sni coMing soOn lh...

Amaryscloset posted on 8-12-2011 04:27 PM

wahhh!!! smkin glamer lh nokssss!!!!   harus di tepek pic di sni coMing so ...
baya424 Post at 8-12-2011 16:09 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Bagus lah boleh tepek gambar kat cini {:gambateho

willy_wonka posted on 8-12-2011 07:01 PM

willy ok x serum herbaline?berapa rm eh?
willy memang buat facial kat herbaline ke?
unagilagi Post at 8-12-2011 11:30 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

ok je serum dia..cuma siang dan malam berbeza..
xingat lah brape RM rasanya dalam RM60/RM70 macam tu..
memang buat facial kat herbaline..puas hati dengan facial dia..:)
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
View full: SERUM muka yang korang guna?sila share....