cmf_WonBin posted on 7-5-2011 06:45 PM

lagenda BABYRINA

Mungkin generasi muda sekarang tidak sempat mengenali siapa Babyrina. Babyrina memang terkenal sebagai ikon dan keyword yang paling panas di Internet pada tahun 90an dahulu. Gambar Babyrina lucah Melayu yang terawal di Internet. Babyrina adalah pelopor gambar bogel gadis Melayu di laman web pada lewat 90an. Babyrina muncul sebelum skandal Linda Rafar, sebelum kes Peramugara Terlampau. Pada masa itu belum ada iPhone, belum ada MMS, sebelum broadband,
sebelum WiFi juga sebelum 3G. Babyrina memang legenda. Kecantikan Babyrina 'luar dan dalam' memang menjadi lagenda. Potongan susuk badannya yang setanding dengan Miyabi. Setiap keping gambar bogel beliau diambil secara terang, jelas dan cukup focus. Semuanya jelas. Tapi gambar-gambar berahi Babyrina amat susah ditemui sekarang.  Mereka yang prihatin akan
dapat melihat tahi lalat yang terdapat di tepi pusat Babyrina yang membuktikan ini foto Babyrina asli. Babyrina adalah Ratu Seks Melayu No 1 yang sehingga kini tiada tandingan. Namun secara tiba2 tiada lagi gambar2 Babyrina selepas pihak berkuasa mula menyiasat Babyrina selepas menerima aduan orang ramai. Siapakah sebenarnya Babyrina? Benarkah dia seorang peramugari MAS? Di manakah dia sekarang?

annehuda posted on 7-5-2011 07:27 PM

pikca pleaseeee....ngeh ngeh ngeh

sekngucing posted on 7-5-2011 07:38 PM

babyrina, ni zaman tahun 1998, aku masih sekolah menengah dan abru kenal chatting :lol:

sarcofago posted on 7-5-2011 08:16 PM

babyrina, ni zaman tahun 1998, aku masih sekolah menengah dan abru kenal chatting
sekngucing Post at 7-5-2011 19:38 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

aku baru masuk sekolah rendah darjah 1
rugi tak kenal awal2 siapa dia ni:dizzy:

puccafan posted on 7-5-2011 08:16 PM

rasa cam sblm ni ada gak org buka topik pasal minah babyrina ni.erm..........artis lain dh habis ke utk dirembeskan sampai naik balik nama minah ni:o

abrar1 posted on 7-5-2011 08:20 PM

fuh legend tuh minah nih....tapi sayang nama top pun tak guna.....

muor76 posted on 7-5-2011 09:18 PM

babyrina bukan melayu... beliau adelah latino... ini diterangkan oleh seorang budak yg belajo kat us, yg bisnes web lucah dan menjual cd lucah melayu.... beliau jugak yg mempopularkan sexy suraya... suraya jugak adelah latino....

tabasco posted on 7-5-2011 09:25 PM

orang kata dia bukan melayu pun

annehuda posted on 7-5-2011 10:15 PM

yg betul2 melayu adalah zarina....:lol:

unekspekted_XII posted on 7-5-2011 10:37 PM

hahahaha.. satu thread.. cakap psal negara isle.. satu thread lagi.. ckp psal pornstar.. mampuss lerrrr :doh3:

changkatlobak posted on 7-5-2011 10:42 PM

zarina pioneer

pazi posted on 7-5-2011 10:49 PM

so ape pelajaran daripada sejarah ni?bengong punya tt haha

sekngucing posted on 7-5-2011 11:07 PM

http://img.listal.com/image/1891649/600full-jynx-maze.jpg

cuba teka adalah beliau ni melayu

areenarena posted on 7-5-2011 11:25 PM

ceh ingat jantan hansome ,rupa pompuan...x kuasa mak,nyah

cik.panda posted on 7-5-2011 11:39 PM

aku baru masuk sekolah rendah darjah 1
rugi tak kenal awal2 siapa dia ni
sarcofago Post at 7-5-2011 20:16 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   em baya2 aku je tt ni. :lol:
aku pun rasa rugi tak kenal legend ni dulu.  :'(

sekngucing posted on 7-5-2011 11:40 PM

cewh, cik panda ni budak2 lagi rupanya, 1998 baru darjah 1??? :lol:

saden posted on 8-5-2011 12:45 AM

babyrina bukan melayu... beliau adelah latino... ini diterangkan oleh seorang budak yg belajo kat us ...
muor76 Post at 7-5-2011 21:18 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
tapiiii...muka dia memang muka melayu! oppsss!!!! :shutup::laugh3:

Acong posted on 8-5-2011 01:12 AM

dapat melihat tahi lalat yang terdapat di tepi pusat Babyrina yang membuktikan ini foto Babyrina asli. Babyrina adalah Ratu Seks Melayu No 1 yang sehingga kini tiada tandingan. Namun secara tiba2 tiada lagi gambar2 Babyrina selepas pihak berkuasa mula menyiasat Babyrina selepas menerima aduan orang ramai. Siapakah sebenarnya Babyrina? Benarkah dia seorang peramugari MAS? Di manakah dia sekarang?
cmf_WonBin Post at 7-5-2011 18:45 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


apa pulak takde? bersepah kalu carik kat google....... :o

http://4.bp.blogspot.com/_eA-KOthxkeI/TPdjXDi2pHI/AAAAAAAAC6E/AU8B_7d5f5E/s1600/babyrina%2Bsexysuraya.jpg

system_failure posted on 8-5-2011 02:31 AM

Post Last Edit by system_failure at 8-5-2011 02:33

seingat haku zaman tu, aku pakai win95 and pakai tmnet 1515 kat umah...
giler byk gambo dia aku download... ;P
pastu kantoi ngan parents... kena suruh delete.. tapi aku hidden kan folder tue.. :laugh3:
tapi kantoi pulaks ngan adik haku... kuang hajo... ;P
then bapak aku suruh adik aku format jer pc.
mase tu adik gua install WinME.. giler jakun dgn interface windows special edition tuhh :laugh3:

tapi yg penting, folder aku selamat.. :$ letak dlm drive E.... ngeh! ngeh!

skrg dah ilang.... :'(


p/s: apakah thread ini??? :sweat3:  layanzzzzz

yachiru posted on 8-5-2011 03:04 AM

seingat haku zaman tu, aku pakai win95 and pakai tmnet 1515 kat umah...
giler byk gambo dia aku dow ...
system_failure Post at 8-5-2011 02:31 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

gigih sungguh..dan akhirnya kecundang gak usaha itu..hehehehe..

cmf_WonBin posted on 8-5-2011 09:26 AM

Ada yang tersirat sebenarnya aku bukak tajuk ni. Orang bodoh tak faham sindiran dan kiasan tersirat, hanya faham lawak bodoh Raja Lawak yang buat orang Melayu makin bodoh dan makin gelap peradabannya.

Kita seharusnya sedar bahawa macam mana kebenaran dan fakta dapat diubah dan dimanipulasi. Macam mana orang Kafir nak sesatkan kita semua. Mcm citer Babyrina nih, macam mana orang kafir dah rosakkan kita. Sejak kes Babyrina ini lah budak2 Melayu mula berani upload gambar bogel kat Internet. Sebelum itu mana ada benda2 mcm ini berlaku. Babyrina telah merosakkan budak2 Melayu dengan membawa (to introduce and to promote) gaya hidup dan akhlak ala manusia jahiliah.

Cerita sejarah dapat ditulis semula oleh pihak yang tak bertangungjawab.

Dalam buku sejarah di kedai buku dan dalam sukatan pelajaran sekolah, mereka cuma berani tulis pasal:

1) Melaka (sebab Melaka dah hancur kena jajah)

2) Champa (sebab Champa sudah pupus jadi Vietnam)

3) Dan satu tajuk kecik pasal Chih Tu, itu pun tak berani tulis lokasinya


Korang semua ni bila ada citer2 pasal seks mcm McKagen baru minat nak bukak.

xaphyer posted on 8-5-2011 09:44 AM

xleh blah bt0iii bila dgr nama McKagan...ngeh2

HangPC2 posted on 8-5-2011 10:54 AM

dulu banyak cerita seks dari website macam melayuboleh......

firdaruddin posted on 8-5-2011 11:31 AM

ingat dia ni top tahun 1997 dulu..

p/s harga sekeping vcd porn pun rm40-50 sekeping..wahahaha

cmf_WonBin posted on 8-5-2011 11:52 AM

Babyrina dan Melayu Boleh merupakan satu bentuk serangan untuk menjahanamkan muda mudi Melayu. Kedua-dua ini lebih bahaya daripada najis dadah dan pill khayal. Sejak ada Babyrina dan Melayu Boleh, gambar2 bogel gadis Melayu semakin bercambah di Internet unpama cendawan tumbuh selepas hujan.  Sebuah frasa 'Melayu Boleh' yang ditaip di Google akan  membawa anda kepada result berbentuk kisah seks yang lucah melampau. Sehinggakan perkataan Melayu pun penuh dengan laman-laman lucah di enjin carian. Mungkin itulah permulaan zaman gelap dunia Melayu di internet. Sebut sahaha Melayu Boleh, ada bermacam kisah. Melayu boleh
collection, cerita lucah, video seks (masa tu tiada lagi 3gp) dan bermacam-macam lagi.

Siapakah Babyrina?
Babyrina, suatu nama yang dikaitkan dengan Melayu Boleh. Lebih kepada memalukan pada pandangan saya. Boleh katakan inilah salah satu najis yang
paling berat dalam kisah Melayu zaman moden di awal alaf baru. Memalukan! Saya tidak pasti siapa sebenarnya dia. Dikatakan, Melayu Boleh itu ada kaitan dengan namanya apabila video seksnya
dipaparkan dan disebarkan. Mungkin juga pada masa itu dia gunakan domain Melayu Boleh?
Inilah asas kepada lahirnya banyak
laman-laman lucah di dunia Melayu. Tidak keterlalulan jika saya katakan Babyrina adalah individu yang bertanggungjawab kepada wujudnya 3gpmelayuboleh.
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full: lagenda BABYRINA