elbee posted on 5-9-2010 07:14 PM

Nur Kasih Di Jabal Rahmah disiarkan Hari Raya ini !!!!!

Post Last Edit by elbee at 5-9-2010 19:51

Petang tadi ternampak kat iklan di TV1... :D




Saksikan drama ketiga lakonan Ziana Zain, arahan Erma Fatima (selepas Cermin Pada Bulan & Tetamu Allah) :






NUR KASIH DI JABAL RAHMAH

Setiap hari, jam 7.00 mlm, di TV1

Bermula Hari Raya ini !!!!!{:1_152:}







{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

sampobo posted on 5-9-2010 10:16 PM

serial ke?

the_builder posted on 6-9-2010 02:11 AM

bersiri ye rupanya..aku ingtkan drama untuk sekali tayang je...hehehe

elbee posted on 6-9-2010 03:57 AM

Post Last Edit by elbee at 6-9-2010 03:59

Sebenarnya iols tengok sekilas pandang dari jauh je... ;P




Kalo ader yg tersilap, anggaplah info 'tingtong' spt kak Ziana2006 ye... hehehe... :P ;P







Rasa2nya betul... kak Ziana kaler rambut kuning blond gitu... {:3_101:}  dan ada lagi satu pelakon lelaki omputih (bukan yg berlakon Tetamu Allah tu kot, orang yg lain... :D )









Uols semua tolong tengok2 / check kat TV1 yea... :D {:1_152:}










{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

elbee posted on 6-9-2010 07:37 PM

Post Last Edit by elbee at 6-9-2010 19:51

YESSSSS !!!!!... CONFIRM UOLS... {:3_101:}





:D





NUR KASIH DI JABAL RAHMAH

Setiap hari, bermula Hari Raya Pertama, jam 7.00mlm, TV1

Drama bersiri... :D {:1_152:}





:o



Waaaaahhhhh... ditambah pula dengan album baru The Essential - Ziana Zain... {:3_98:}





Ditambah pula dengan majalah GLAM... sebenarnya ada lagi foto-foto Ziana Zain yang cantik sangat-sangat kat Australia tu... :D  (tadi ada belek-belek skit kat kedai majalah... ;P  CANTIK SANGAT-SANGAT uols... banyak sangat2 gambarnya... :D )  





Seronoknyaaaaa... {:3_101:}






Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah



{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

zeonite posted on 6-9-2010 08:19 PM

Wah meriah nya Raya ni bersama Ziana kekdahnya... berapa episod???

elbee posted on 6-9-2010 10:17 PM

Tak taulah berapa episod... tengok jer lah hari-hari... ;P

moskito_81 posted on 7-9-2010 11:42 AM

sejam or stngah jam tayangannyer cik elbee??igtkan RTM nk tyang sekali harung gittew...
jenuh la hri2 stanby dpn tv stiap pkul 7...drama dah wat lama dah kan x silap thn 2008 ke sametime ngan Tetamu Allah tu kan uols?

tebuanharimau posted on 7-9-2010 07:33 PM

tetamu Allah lakonan ZZ tu hebat..cuma byk kelemahan kat props & skrip je

elbee posted on 8-9-2010 09:28 PM

Post Last Edit by elbee at 8-9-2010 21:33

{:1_152:}





BERITA TERKINI !!!!!





NUR KASIH DI JABAL RAHMAH  akan ditayangkan bermula :



10 September  hingga  16 September !!!!! :D






Waaaaahhhhh... Lamaaanyaaaaa... {:3_101:} {:3_98:}







{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

the_builder posted on 9-9-2010 03:35 AM

kena berenti la semayang maghrib di tengah2 cerita ye....;P;P;P

zeonite posted on 9-9-2010 08:06 AM

Agak-agak Ziana boleh tercalon tuk kategori pelakon drama popular tak kat abp nanti:o

micha posted on 11-9-2010 08:35 AM

Agak-agak Ziana boleh tercalon tuk kategori pelakon drama popular tak kat abp nanti
zeonite Post at 9-9-2010 08:06 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   


kalo siar tv1 mmg nan hado la jwb nye

eddysheddy posted on 13-9-2010 12:02 PM

semoga ziana menang anugerah artis paling popular {:1_152:}

selimutpurple posted on 13-9-2010 05:24 PM

semalam dok tukar chanel tv3/4 ngan tv1 nie... huhhuhu.... semua untukmu anuar zain.....( pogram raya yang bosan..seb bek ada kak jiana... terhibur sikit)... drama tv1 tu pon ok gak lah... tapi meluat lak ngok c adi putra .. watak sengal jerk..adeshhhhhhh...
pepe pon aq tetap tengok cerite tu coz kak jiana ader .. ahhahah.......

micha posted on 13-9-2010 06:47 PM

semalam dok tukar chanel tv3/4 ngan tv1 nie... huhhuhu.... semua untukmu anuar zain.....( pogram ray ...
selimutpurple Post at 13-9-2010 17:24 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


   




sama la kite, dok belek tv3 n tv1.
konsert anuar sgt la bosan, ada maslh pitching gak la anuar ni kan, ad lip x sedap mcm selalu,

tp part kak ziana ada yg best, dingin versi laju tuh best la. {:1_152:} part last tu best, kalo buat mcm tu kat ajl mst lg gempak. bunyi piano dulu pastu baru kak g masuk biarkan aku beralah......TEPUKAN GEMURUH U OLSSSSS{:1_152:}






citer tu best gak, gedik betol ziana ni tau. suara nyring sgt.{:1_152:}


i ols suke la adyputra tu,

selimutpurple posted on 13-9-2010 10:47 PM

sama la kite, dok belek tv3 n tv1.
konsert anuar sgt la bosan, ada maslh pitch ...
micha Post at 13-9-2010 18:47 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif



   cimut terpaksa pujuk adik2 cimut nengok c nuar jin tu gak...huhu:L .... seb bek depa nak dengo kata... hahaha...
kak jie berlakon very the gedik,:o ,,dapat hadiah pakej umrah.. hahahha.:$ ... ngat dapat g london ker .. la. ker... kihkihkih.:ohmy3: ..
sok dia dah x pakai rembot pelesu perang tu.. huhuh..... baru ler nampak cantik.. kalo x nampak macam perempuan sun~~l je ... kihkihkih..... kalau dapat bos macam cerite tu kan best.. leh pakai rete company tipon mak kat kampong:2lol: ,..suka suki jerk terjah2 bilik bos cakap nak amik hadiah la aper la... ahhahah.... (sama macam bos cimut... kihkihkih... i like)
watak dia dalam drama nei jerk x best:sleepy: ...... drama lain suerb.....{:1_152:}

micha posted on 14-9-2010 12:09 AM

   cimut terpaksa pujuk adik2 cimut nengok c nuar jin tu gak...huhu .... seb bek ...
selimutpurple Post at 13-9-2010 22:47 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif




cimut, micha suke la watak gedik dia tu. td mmg tergelak sakan;P

elbee posted on 14-9-2010 12:55 PM

Post Last Edit by elbee at 15-9-2010 13:25

Waaaaahhh... Suka sangat drama ni !!!!!... {:3_101:}



Suka sangat lakonan kak Ziana... memang menjadi... memang happening... {:1_152:}





Memang kelakar sangat-sangat... asyik tergelak-gelak je kita kat sini... :lol:



Sukaaaaaaaa... :lol:







Komen2 cik elbee :





Memang best & kena dgn watak, lakonan Khatijah Tan & Ziana Zain... :D {:1_152:}

(bila Khatijah Tan nak sebut Wanda, tersebut sekali 'Panda' ;P ... teringat kat forumer Cari bernama 'Cik.Panda', tersedak dia agaknya... :lol:  Kelakar jugak masa Wanda respon menjerit 'Yeeeee heeee heeee heee' lepas mak dia habis berceloteh... :lol: )





Memang best & kena dgn watak, lakonan Adi Putra & Ziana Zain... :D {:1_152:}

(kelakar Adi Putra jadi 'pelepah kelapa'... ;P  watak garang Wanda pada Adi tu, memang kelakar sangat2... :lol:  kelakar juga masa kak Ziana menjulingkan mata... :lol: )






Terselit pertembungan konflik di antara Melayu Bandar (yg terlalu urban, modern, sofistikated, open, dll) dengan Melayu Ulu Kampung (yg terlalu konservatif, sempit, dll) apabila bertemu sesama saudara mara... :D {:1_152:}  Pengajarannya --> Sepatutnya saudara mara yg berbeza kehidupan ini perlu bertolak-ansur, saling cuba memahami, cuba bermesra dan tidak membenci & mencemek muka, kerana kita kannn bersaudara mara... :D {:1_152:}  





Di sebalik terlalu kemodernan Wanda ni, terselit juga ketimuran & kemelayuan dalam dirinya... {:1_152:}  (Kelakar bila Wanda kata "Mesti leeerrrrr..." bila Vanidah Imran puji dia... :lol: ) Memang tak boleh terima mat salleh yg bercium sesuka hati ngan pompuan lainnn niiii... :@ :mad:  Rupa-rupanya pelakon mat salleh tu adalah pelakon yg sama dlm drama Tetamu Allah... :o  Cuma dia pakai spek mata, tu yg nampak lain... Bos Wanda tu macam pernah nampak laaaaa... :o  Adakah pernah berlakon dalam mana2 iklan...? :o atau pernah terserempak... :L ;P  Adakah semua mat salleh berperangai tak elok seperti kat drama ni...? :o  Kalau iols, iols akan gunakan kelembutan, kebaikan, toleransi & kebijaksanaan iols utk menariknya masuk Islam... :$ ;P





Terselit juga hal semasa, iaitu wanita Melayu yg sukakan lelaki International (tak kisahlah mat salleh ke, jejaka lombok ke... ;P) Pengajarannya --> Sebenarnya lelaki Melayu skrg perlu bersaing dgn lelaki2 lain yg dah ada banyak kat Malaysia ni... :D  Mereka perlu perbaiki & tingkatkan penampilan diri, keperibadian & cara memenangi hati seseorang wanita... :$ {:1_149:}  





Rasa-rasanya Wanda akan berkahwin dengan siapa --> Man Bai, Mat Salleh, Adi Putra atau Ustaz tu...? :o {:1_152:}





Ziana Zain memang sesuai berlakon watak komedi camni... :D  Hopefully boleh berlakon drama komedi bersiri yg bermusim ala2 seperti --> Friends, The Nanny, dan sebagainya... :D {:1_152:}







{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

selimutpurple posted on 15-9-2010 01:53 AM

cimut, micha suke la watak gedik dia tu. td mmg tergelak sakan

micha Post at 14-9-2010 00:09 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif
hahah.. masa dia kuo bilik hotel tu.. peh.. tergelak beso cimut... huhuhuhu

elbee posted on 16-9-2010 11:20 PM

Post Last Edit by elbee at 16-9-2010 23:24

Akhirnya Wanda berpaling kepada lelaki Melayu juga... :$ {:1_147:}



Lelaki2 Melayu pun ramai yg menarik, berkeperibadian & berpenampilan... bukan lelaki2 asing jeerrr... :P ;P





{:1_152:}





Semua drama Erma Fatima memang best & sentiasa ada kelainan walaupun ke arah berdakwah :



1) Cermin Pada Bulan... best... {:1_132:} {:1_152:}


2) Tetamu Allah... best... {:1_132:} {:1_152:}


3) Nur Kasih Di Jabal Rahmah... best... {:1_132:} {:1_152:}






Bestlah semuanyaaaaa... {:3_101:}





{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}
{:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}  {:1_152:}

tebuanharimau posted on 17-9-2010 11:24 PM

memang best part ZZ lawak arr

selimutpurple posted on 18-9-2010 01:29 PM

Akhirnya Wanda berpaling kepada lelaki Melayu juga...   



Lelaki2 Melayu pun ramai  ...

elbee Post at 16-9-2010 23:20 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
hahahh... nie suka drama erma ker suka kat kak jiana.. hahah...

olaoli posted on 18-9-2010 09:50 PM

apa endingnye cerita nih??dah ketinggalan komuter aku ni

sampobo posted on 18-9-2010 11:20 PM

endingnya macam x complete to me la..

kak G bwk uztad tu balek kg n introduced dia sebagai calon suami tapi ustad plak buat muka cam terkejut aka blur....
Page: [1] 2
View full: Nur Kasih Di Jabal Rahmah disiarkan Hari Raya ini !!!!!