ita_comel posted on 9-3-2010 04:03 PM

Service aircond terbaik & berpatutan di Bandar Baru Bangi.

Salam..mintak tolong sgt2. Kalau ada forumer yg tau mana tpt service aircond yg terbaik & berpatutan di Bandar Baru Bangi.
Saya dahului dgn ribuan terima kasih.. :)

zzcbr posted on 9-3-2010 04:05 PM

abe maxx mesti tahu ni, dia penghulu seksyen 9 BBB





kalu sup gearbox terbaik kat BBB tu. aku tahu le:P

ita_comel posted on 9-3-2010 04:13 PM

abe maxx mesti tahu ni, dia penghulu seksyen 9 BBB





kalu sup gearbox terbaik kat BBB tu. aku tahu le:P
zzcbr Post at 9-3-2010 16:05 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

Abe maxx..tolong saya. Saya nak urgent ni. Esok nak service aircond ni..

JodoKast posted on 9-3-2010 04:26 PM

apa2 hal pun sebagai seorang bekas permastautin bangi, JANGAN bawak kete kat kedai servis kete/tayar opposite yus bangi. x igt nama kedai tu... x silap aku kedai tu 2 unit bersebelahan je... tokey yg sama...

kedai tu penah tipu aku... org lain aku tak tau... tapi aku tertipu oleh nya...

danedzya posted on 9-3-2010 09:21 PM

kedai paling top utk servis aircond utk semua warga bangi dan kajang adalah kedai Bobby kat Sg Chua..
kedai betul2 kat selekoh turun bukit kalo dari Sg.Ramal Luar sebelum traffic light Sg.Chua...
:bye:

maxxsa posted on 9-3-2010 11:07 PM

1# ita_comel
ader beberapa kedai yg buat servis air cond kat Seksyen 7...tapi teman tak penah plak menghantor keta teman kat situ, huhu...apa apa pon, kalu nak hantor area situ, better tanya dan confirm betul2 apa mau bikin, kan tak pasai2 dia cekik plak

maxxsa posted on 9-3-2010 11:18 PM

abe maxx mesti tahu ni, dia penghulu seksyen 9 BBB





kalu sup gearbox terbaik kat BBB tu. aku tahu le:P
zzcbr Post at 9-3-2010 16:05 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif
nanti datang Bangi kita openg table kat gearbox situ maa

al-asil posted on 10-3-2010 07:57 AM

kedai paling top utk servis aircond utk semua warga bangi dan kajang adalah kedai Bobby kat Sg Chua..
kedai betul2 kat selekoh turun bukit kalo dari Sg.Ramal Luar sebelum traffic light Sg.Chua...
:b ...
danedzya Post at 9-3-2010 21:21 http://eforum5.cari.com.my/images/common/back.gif

daripada turun bukit tu kedai dia belah kanan ke kiri:o

AnisSuraya posted on 10-3-2010 09:31 AM

anis penghuni bangi pun pi hantar ke tempat lain (zaman berkereta wira dulu)....kat bangi ni kebanyakan kedai mencekik dara.....;P

tossee posted on 10-3-2010 10:20 AM

Salam..mintak tolong sgt2. Kalau ada forumer yg tau mana tpt service aircond yg terbaik & berpatutan di Bandar Baru Bangi.
Saya dahului dgn ribuan terima kasih.. :)
ita_comel Post at 9-3-2010 16:03 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

Ita nih sudah berpunye ke belum?? :$ :$














b/p : abe max & abe zek (abe toss tak campur. abe toss org yg baik) :$

cygNemo posted on 10-3-2010 11:08 AM

Kat Kajang kat sebelah esso pun ok jugak... Tapi TT pakai kete apa pasal kete skrg selalunya dia ada filter.. so ganti filter dah lah

takumi86 posted on 10-3-2010 11:37 AM

ita comei,
kul baper nak gi tu.. esok kebetulan sy nak gi BBB gak.. boley laa tulun teman kann..
ada satu kedai bumiputra berjiwa kamil kat BBB tu.. tapi dah lupa lakk namoo kedai nyerr..
japp erkk checkinnggg... :$

zzcbr posted on 10-3-2010 11:56 AM

ita comei,
kul baper nak gi tu.. esok kebetulan sy nak gi BBB gak.. boley laa tulun teman kann..
ada satu kedai bumiputra berjiwa kamil kat BBB tu.. tapi dah lupa lakk namoo kedai nyerr..
japp erkk ...
takumi86 Post at 10-3-2010 12:37 PM http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

kumik...kau bukannya duduk kat sg petani ke :mad::mad:

tossee posted on 10-3-2010 12:05 PM



kumik...kau bukannya duduk kat sg petani ke :mad::mad:
zzcbr Post at 10-3-2010 11:56 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

Psstt..zek itu hari dia cakap dah pindah opis kat nibong tebal...:$

takumi86 posted on 10-3-2010 12:29 PM

try kedai ni..
bengkel milik bumiputera kat seksyen 3 ..kat area 7eleven ..SHAM AUTO & SERVICES.

ni petua hantar keta pi baiki atau servis..

1. Jangan sendirik yg pegi (pompuan selalu akan ditipu ), ajak la sapa2 lelaki yg tau sedikit sebanyak pasal keta pi kedai tu. :$

2. Jangan hantar keta lepas tu balik buat kerja sendirik, gerenti kena tipu punya..

Petua ni mmg la memenatkan, tp utk elak ditipu laa..
kalau mkn masa panjang utk buat byk kerosakan, setelkan satu persatu dulu... alhamdulillah pegi lah kedai manapun, takkan kena tipu lagi.
dah settle prob, jgn lupa open table ayam penyekk kat wak solo BBB tu erkk.. :loveliness:

takumi86 posted on 10-3-2010 12:30 PM



Psstt..zek itu hari dia cakap dah pindah opis kat nibong tebal...:$
tossee Post at 10-3-2010 12:05 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

kat nibong tebal tu.. aku gi jumpa ngan bisnes partner milah jandooo jerr..
pastu aku pekena ayam penyeekk kat wak solo BBB tu laa... :$

tossee posted on 10-3-2010 12:43 PM

1. Jangan sendirik yg pegi (pompuan selalu akan ditipu ), ajak la sapa2 lelaki yg tau sedikit sebanyak pasal keta pi kedai tu. :$
takumi86 Post at 10-3-2010 12:29 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

Kenape aku ada ternampak udang disebalik bihun ye? setahu aku..cik ita dah sms aku nak pegi sama2 cek dia...ehhh....cek kete dia....:$

takumi86 posted on 10-3-2010 01:02 PM

Oohh.. dia dah sms ko erkk.. moleekk sangat laa tu..
dah settle repair nanti, jgn lupa celebrate ngan open tablee aarr... :loveliness:

seTEGAP posted on 10-3-2010 01:39 PM

kedai paling top utk servis aircond utk semua warga bangi dan kajang adalah kedai Bobby kat Sg Chua..
kedai betul2 kat selekoh turun bukit kalo dari Sg.Ramal Luar sebelum traffic light Sg.Chua...
:b ...
danedzya Post at 9-3-2010 21:21 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif



betul tu... kedai bobby kat sg chua... kalu turun bukut belah kanan... kalu naik bukit belah kiri:bruce3:

ita_comel posted on 10-3-2010 10:47 PM



Ita nih sudah berpunye ke belum?? :$ :$














b/p : abe max & abe zek (abe toss tak campur. abe toss org yg baik) :$
tossee Post at 10-3-2010 10:20 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif

Belum lagi..kenapa?? :P

ita_comel posted on 10-3-2010 10:54 PM



Kenape aku ada ternampak udang disebalik bihun ye? setahu aku..cik ita dah sms aku nak pegi sama2 cek dia...ehhh....cek kete dia....:$
tossee Post at 10-3-2010 12:43 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif
Amboi2..tossee..bila lah pulak agaknyer saya sms awk kan?? ;P
Saja jer gitu awk ni..:P

ita_comel posted on 10-3-2010 10:57 PM

try kedai ni..
bengkel milik bumiputera kat seksyen 3 ..kat area 7eleven ..SHAM AUTO & SERVICES.

ni petua hantar keta pi baiki atau servis..

1. Jangan sendirik yg pegi (pompuan selalu akan diti ...
takumi86 Post at 10-3-2010 12:29 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif
Seksyen 3 tu kat mana ek?? 7eleven byk kat bangi ni..
Sya nak gie service esok pagi ni..:sweat3:

venom1 posted on 11-3-2010 10:41 AM

hampeh betul la...kat putrajaya takder langsung bengkel..kena pi BBB atau Seri Kembangan..

Bell posted on 11-3-2010 12:44 PM

Kat BBB aku tak tahu tp kat Taman Datuk Harun, ada satu kedai melayu buat aircond tip-top punya. Cina pun kalah dia punya quality. Wira aku dulu buat dgn dia. Perghhhhhh!!! jadi musim salji kereta aku tu. Member ofis pun ramai buat dgn dia. Ndak contact nombor? PM aku....

Bell posted on 11-3-2010 12:46 PM

23# venom1 Putrajaya bandar elit. Pomen-pomen semua nie kotor-kotor belaka. So tak setaraf dgn kakitangan kerajaan yg kemas sepanjang waktu. Pomen-pomen akan jadi manusia kelas kedua ala-ala hindu par1a kalau buat bengkel di putrajaya....
Page: [1] 2 3
View full: Service aircond terbaik & berpatutan di Bandar Baru Bangi.