AlanMarz posted on 11-9-2009 02:45 PM

macam mana nak pergi putrajaya?

kalau naik public trans mcm mane nak pergi?
aku nak repair IC aku laaa

nana_mate5 posted on 11-9-2009 02:55 PM

ko dok mana? bleh naik ERL. then amek cab p jpn.

foxnike posted on 11-9-2009 02:55 PM

kalau tak salah, ada bas rapid KL direct dr KL sentral ke putrajaya.

Tak pun, naik ERL

AlanMarz posted on 11-9-2009 02:58 PM

siap satu hari kan?

AlanMarz posted on 11-9-2009 02:59 PM

lepas turun erl naik cab mahal x?
berapa?

AlanMarz posted on 11-9-2009 03:00 PM

umur aku 18
so kena bawak parents aku ke kalau nak renew ic?

cmf_houdini posted on 11-9-2009 03:01 PM

5# AlanMarz



Dari stesen ERL tu naik je bas Nadi Putra, 50 sen je katanya :o

AlanMarz posted on 11-9-2009 03:04 PM

kata sapa cmf_houdini?
bus apa?huhu :2lol:

cmf_houdini posted on 11-9-2009 03:09 PM

8# AlanMarz



Bas Nadi Putra la, bas yang jalan dalam Putrajaya je tu
Tapi kena tanya la kat driver bas tu dulu nombor berapa pegi JPN

http://www.ppj.gov.my/portal/page?_pageid=311,478560&_dad=portal&_schema=PORTAL

harumawar posted on 11-9-2009 03:09 PM

naik bas dr pasar seni rapidkl E4 g putrajaya.
pastu naik cab ke destinasi tersebut

mamasaffiya posted on 11-9-2009 03:46 PM

Naik ERL pastu turun kat Sentral
naik bas Nadiputra .. senang naik nombor 301
kalau bas nombor lain dorang suka pusing2 satu putrajaya
hehehehhe ...

AlanMarz posted on 11-9-2009 03:46 PM

dari kl sentral x da E4 KE?
sekali jalan berapa ringgit

Dimarmalam posted on 14-9-2009 12:05 PM

ko kalo nak senang amik metro bas nombor 68, tunggu kat belakang Mydin Sinar kota, tambang dia rm3.50 itu tahun 2008 punye skang tak tau lah harga dia.

tak pun naik bas seri indah KL-BANTING. tunggu kat tempat yang sama belakang Mydin.

dua-dua bas nih akan lalu depan JPN.:laugh3:

rdzaccess posted on 19-9-2009 10:31 PM

JPN di Precint 2, Putrajaya.
Page: [1]
View full: macam mana nak pergi putrajaya?