didi7 posted on 24-7-2008 02:54 PM

Saya ni sebenarnya pondan....

Saya ad satu masalah kehidupan..
Ya..sy ni org yg mempunyai naluri perempuan..tetapi badan lelaki..
Sblmnie..sy memang dpt terima diri sy seadanya..
Hidup sy slalu happy je..
Tapi semua tu hipokrit..
Sbnrnya...saya betul-betul dah tak tahan...
Saya x dpt terima hakikat ni...
Saya benci diri saya.....
Saya slalu di ejek..
SAYA MEMANG DAH TAK TAHAN NAK LALUI SEMUA NI!!!!

SAya memang jarang meninggalkan solat..
Saya x buat perkara keji..
Tapi kenapa mesti diuji macam ni??
Sbb hal ni..sy sekarang dah jadi authisme..dan sy mengalami kemurungan yg teruk...
Berkali2 sy cuba nak bunuh diri...
Tapi semuanya gagal...

Sekarang...masa depan sy dah dirampas..
Saya dah x boleh buat ape2 lagi selain menerima umpatan org lain.
Apa tujuan saya dillahirkan di dunia ni??
Untuk apa???

Saya betul2 kecewa dgn nasib sy....
Saya dah hilang fikiran yg waras..
Saya dah separuh gila...

Kepada org yg senasib macam sy...tolong beritahu....
apa yg patut saya buat??
saya dah betul-betul hilang akal....
Adakah sy terpaksa menghadapi semua ni ntuk berpuluh tahun lagi??
Atau lebih baik sy tamatkan sekarang?
Saya betul-betul sedih..........

Dan kepada org-org yg dilahrikan normal...tolong jgn bagi komen  apa-apa pun sebab saya benci awak semua...........

philipinoe2 posted on 24-7-2008 02:59 PM

abes ko nk sape riplai benang ko ne....nyah2, bapok2, pengkid2, gay2 etc?....:shakehead3:

aYuGiLeR posted on 24-7-2008 02:59 PM

oh?

teky posted on 24-7-2008 03:01 PM

Reply #1 didi7's post

ermmm...................ko nak bunuh diri sebab xnak terima diri ko..........

ermmmm..kadang2 org yg mengumpat ko tuh antra org yg keji dalam dunia neh....

pada aku...ko try la ubah sikit2...aku tahu perubahan amat sukar dilakukan tapi cube la.....

apa leh aku org yg mengata pasal ko tuh bukan mulia sgt..sebab dorg pon jahil yang xtahu bahawa mengutuk kejadia tuhan merupakan perkara yang xboleh dilakukan......

sebab tuhan syng ko maka ujian diberi pada ko lebih berbanding org yg mengumpat ko tuh....

syahza posted on 24-7-2008 03:01 PM

kalo gitu, no komen :$

emmapesona posted on 24-7-2008 03:02 PM

i think u should see someone n luahkan apa yg terbuku..itu jalan yg paling terbaik..

chillimeerah posted on 24-7-2008 03:09 PM

dah x d bagi komen...aku pun no komen lah;P

philipinoe2 posted on 24-7-2008 03:10 PM

jap ahkak nk kol bung hanuwa yg ditudoh meliwat sepol, ahkak nk soh die riplai benang ko ne..:L

auntie_girl posted on 24-7-2008 03:11 PM

nak komen yg camner:shakehead3:

syaz_xxl posted on 24-7-2008 03:11 PM

ha'a la weyh
rileks la. npe nk bnci2 plak
ko antare ciptaan tuhan yg unik
cube utk b'syukur dn trime dr sebaeknye
slebihnye terpulang pd dr ko utk bktikan wut kind of manusia are u
xsemua mmndang serong
jgn ar pk negative.

kupu2siang posted on 24-7-2008 03:12 PM

xleh nak kasi komen ke? :o

philipinoe2 posted on 24-7-2008 03:12 PM

autisme tu mende sekceli?...:$

demonagirl6 posted on 24-7-2008 03:12 PM

fully or partially functioning autisme?

Pandora posted on 24-7-2008 03:12 PM

aku normal so no komen sbb nko benci kitorang kan....

philipinoe2 posted on 24-7-2008 03:14 PM

bagos la ko x melakukan kejahatan...sbb ahkak ade knal nyah name fifi ngan jaja....time stadi kt yunibesiti dulu besolek bagai, siap masok drag queen kontesz...

skang denga citer derang juwal bontot kt lorong hj taib 4...:$

dainese posted on 24-7-2008 03:14 PM

bunuh diri bukan penyelesaian...dosa tuh..masuk neraka jer nanti...
kuatkan diri nko..aku pun ada jugak kawan2 yg jenis lembut nih...derang enjoy jer denganlife derang as long derang tak nyusahkan org lain dan buat benda2 yg haram...jangan la jadik lembut yg menjual diri, lepas tuh jadi gay...
kawan lembut aku yg sorang tuh pun siap kawin lagi...dapat anak dua orang lagi...wife dier ok jer..dier pun still hidup dengan cara kelembutan dier..takdak masalah pun...
so...pedulikan kata org lain...

afja posted on 24-7-2008 03:14 PM

ahkak dibenarkan mereplai ke x nih?

sosimple posted on 24-7-2008 03:16 PM

nak komen jugak x kire....aaaa...mesti ko baca jugakkan komen nie....;P ;P

skrg nie ko mmg da ubah semua jd pompuan ke or masih naluri ko jerk... kalo masih belum tuka semua... p cocok hormon lelaki kasik up skit!!!....ok...

sos faham perasaan ko mcmana...sos byk kengkwn 2 alam nie...mcmana depa dihina semua... apa jalan yg ko pilih hati kene tegar lah... kenapa ko jadik authisme??...kenapa x percaya kan tuhan...sbb caci maki org sekeliling ker???.....:o :o

ko jarang tgglkan solat mcmana plak bley jadik authisme sayang....

masa depan dirampas???...rampas mcmana tuh...

meh cnie..duk cerita ngan kami pelan2.... br kami bole bantu o.k....:)

didi7 posted on 24-7-2008 03:16 PM

Originally posted by emmapesona at 24-7-2008 03:02 PM http://forum7.cari.com.my/images/common/back.gif
i think u should see someone n luahkan apa yg terbuku..itu jalan yg paling terbaik..


thx.....

btw...i already lost all my faiths....

philipinoe2 posted on 24-7-2008 03:17 PM

bnyk yg riplai, maknenyer ramai la yg abnormel dlm benang ne...KECUALI ahkak yg ditugaskan utk menjage benang ne...:$

dainese posted on 24-7-2008 03:17 PM

erkkkkkk...aku baru perasan ayat yg nih....

'Dan kepada org-org yg dilahrikan normal...tolong jgn bagi komen  apa-apa pun sebab saya benci awak semua...........'

weeyyyyy...aku bukan pondan weyyyy...hehehe..
aperla nko...nko nak suh kaum2 yg sejenis dan senasib mcm nko bagi advice...camane nak berubah bro????isk..isk..tak paham la aku....donia..donia...

sosimple posted on 24-7-2008 03:19 PM

sekarang nie masalah tuan rumah ialah apa kobondo....

ko nak ikut naluri ko tuh ka atau ko nak larik dr naluri ko....

makan budu2 byk2 nescaya ko dpt ilham....;P ;P ;P

artgeex posted on 24-7-2008 03:20 PM

aku memang tak setuju harga minyak naik, skang aku kena spend lebih kurang RM10 satu minggu untuk skuter aku. masak woi camni

there

:$

philipinoe2 posted on 24-7-2008 03:20 PM

Reply #18 sosimple's post

autisma tu x pecaye Tuhan ke nyah?...:@ :@

bkn atheisme ke...:$

cik_ani73 posted on 24-7-2008 03:20 PM

kasian..... jadi sampai  nak bunuh diri dik
itu sirik.........kita ni orang islam  solatlah 5 waktu minta Allah
tenangkan jiwa dan minta petunjuk. Insyallah.
kena bersabar banyak..
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Saya ni sebenarnya pondan....